...

Er døren eller vinduet lukket ordentligt?

Undgå spild og dyre overraskelser med intelligente sensorer

Vil du undgå dyre overraskelser og sikre, at døren til fryserummet altid er lukket ordentligt?

Vil du undgå tyveri og være sikker på, at døren til byggepladsens materialecontainer er lukket ved fyraften?

Vil du spare penge og undgå unødigt varmespild, når vinduerne i din boligforening, din kontorbygning eller på dit hotel er åbne?

Med en intelligent sensor får du straks besked på din smartphone, hvis en dør ikke er lukket ordentligt, eller hvis døren bliver åbnet udenfor arbejdstiden.

Installerer du den intelligente sensor på kontorets eller hotellets vinduer, kan den kobles sammen med radiatorerne og automatisk slukke for varmen, når vinduet åbnes.

wiceIoT er din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til at finde de bedste intelligente løsninger til din kontorbygning, boligforening eller dit hotel.

Holder øje med, om døren er ordentligt lukket

Bliver døren til restaurantens fryserum ikke lukket ordentligt, kan det hurtigt blive en dyr affære. Det kan nemlig resultere i både et stort energispild og fordærvede fødevarer, der skal smides ud.

Med en intelligent sensor på fryserdøren får I besked med det samme, hvis døren ikke er lukket ordentligt, og undgår på den måde ubehagelige overraskelser.

Registrerer, om døren bliver åbnet efter fyraften

Den intelligente sensor kan også bruges på byggepladser eller andre steder, hvor værdifulde materialer bliver opbevaret. Sensoren installeres på døren til fx materialecontaineren og giver besked, hvis døren ikke er ordentligt lukket ved fyraften – eller hvis døren bliver åbnet udenfor arbejdstiden, så du hurtigt kan tjekke op på det.

Spar penge og energi, når vinduet åbnes

Vi ved, at det er vigtigt at lufte ud hver dag for at sikre et godt indeklima. Men ved du også, at du kan spare mange penge og undgå unødigt ressourcespild, hvis du slukker for varme eller klimaanlæg, når vinduerne er åbne?

Du kan programmere din intelligente sensor til automatisk at slukke for varme- eller klimaanlæg, når vinduerne er åbne – og dermed spare både energi og penge i din kontorbygning, dit hotel eller din boligforening.

Med intelligente sensorer er mulighederne nærmest uendelige

En intelligent sensor forbinder hverdagsting med internettet for at gøre hverdagen i boligforeningen, kontorbygningen eller på hotellet nemmere og billigere. Det kan fx være:

9

Spar på varmen

En sensor, der giver jer mulighed for central varmestyring, og som automatisk skruer ned for varmen, når rummet ikke bliver brugt.

9

Smart parkering

En sensor, der holder øje med, hvor ofte (og hvornår på dagen) jeres parkeringspladser og eventuelle ladestandere bliver brugt, så I kan optimere brugen af dem og spare penge og ressourcer.

9

Bliver rummet benyttet?

En sensor, der giver jer mulighed for at udnytte jeres lokaler optimalt og samtidig spare penge på varme, el og rengøring.

Kontakt wiceIoT og hør mere om mulighederne

Hos wiceIoT kan du altid få professionel rådgivning om, hvordan I får mest muligt ud af intelligente sensorer i jeres boligforening, kontorbygning eller hotel. Kontakt mig her og få en uforpligtende snak om mulighederne.

8 + 3 =

wiceIoT

wiceIoT er din professionelle samarbejdspartner for intelligente løsninger. Jeg er din specialist inden for intelligente løsninger, og jeg rådgiver dig gerne om mulighederne.

Peter Florman

Indehaver

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.