...

Er taget utæt?

Undgå skimmelsvamp og dyre skader pga. utæt tag

Det kan være svært at opdage, at taget er utæt i jeres boligforening, hotel eller kontorbygning. Men et utæt tag kan have store – og dyre – konsekvenser, fx:

Skader på trækonstruktionen i bygningen

Mug og skimmelsvamp, der skader indeklimaet og kan give alvorlige sundhedsproblemer

Isoleringstab og højere varmeregninger

En intelligent sensor opdager et utæt tag i tide

Med IoT (Internet of Things) får du en intelligent sensor, der måler temperatur og fugt i trækonstruktionen og giver dig direkte besked via en app på din smartphone. På den måde opdager I hurtigt, hvis taget er utæt, og der kommer fugt ind i bygningen.

wiceIoT rådgiver om og implementerer de bedste løsninger til din boligforening, kontorbygning eller hotel. Især bygningsadministratorer i mindre og mellemstore boligforeninger, kontorbygninger og hoteller kan have gavn af de intelligente sensorer, da de giver ejendomsadministrationen mulighed for at spare på ressourcer til medarbejdere, der ellers skulle besøge og tjekke op på bygningerne oftere.

Så dyrt er et utæt tag

Når taget er utæt, kan det give alvorlige fugt- og vandskader, både på tag, isolering og tagspær. Opdager I ikke et utæt tag i tide, kan skaderne udvikle sig og betyde, at hele taget skal udskiftes. En ny tagbelægning koster mellem 1.000 og 3.000 kr. pr. m2 (Kilde: Bolius).

Hvis spær og isolering også skal skiftes, kommer prisen op på mellem 4.000 og 8.000 kr. pr. m2 (Kilde: Bolius).

En ny tagbelægning koster mellem 1.000 og 3.000 kr. pr. m<sup>2</sup> (Kilde: Bolius).

Hvis spær og isolering også skal skiftes, kommer prisen op på mellem 4.000 og 8.000 kr. pr. m<sup>2</sup> (Kilde: Bolius).

Undgå utæt tag og andre dyre skader eller ekstraudgifter

De intelligente sensorer sparer din boligforening, hotel eller kontorbygning for mange penge og ressourcer. Udover at advare jer, hvis taget er utæt, kan teknologien hjælpe jer med mange andre ting, fx:

9

Undgå spild af vand og dyre ekstraregninger – få besked, hvis toilettet løber.

9

Spar penge på varmeregningen – intelligent varmestyring slukker for varmen, når rummet ikke bliver benyttet.

9

Undgå dyre og ødelæggende vandskader – få besked, hvis vandrøret er utæt.

Kontakt mig for et uforpligtende møde

Lad mig hjælpe dig med at optimere driften af din boligforening, din kontorbygning eller dit hotel. Udfyld formularen, og så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

6 + 4 =

wiceIoT

wiceIoT er din professionelle samarbejdspartner for intelligente løsninger. Jeg er din specialist inden for intelligente løsninger, og jeg rådgiver dig gerne om mulighederne.

Peter Florman

Indehaver

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.