...

Få et optimalt indeklima

Styrk indeklimaet med intelligente løsninger

Et godt indeklima er vigtigt for dit velbefindende. Er der problemer med indeklimaet, kan det resultere i hovedpine, koncentrationsbesvær eller allergi – og i værste tilfælde mere alvorlige sygdomme som kræft eller hjerte-kar-sygdomme.

Samtidig ved vi, at danskerne opholder sig indendørs 80-90 procent af tiden, og derfor har indeklimaet stor betydning for vores helbred.

Med wiceIoT’s intelligente sensorer får du de bedste forudsætninger for at skabe et godt indeklima i jeres bygning, hvad enten det er en boligforening, en kontorbygning eller et hotel.

Øg effektiviteten hos medarbejderne og spar på varmen

Dårligt indeklima har en negativ effekt på medarbejdernes trivsel og sygefravær, da det kan give koncentrationsbesvær og øge sygefraværet. Med en intelligent sensor kan medarbejderne let justere temperaturen og lufte ud, når CO2-niveauet i rummet er for højt. På den måde får medarbejderne de bedste forudsætninger for en god og produktiv arbejdsdag.

Samtidig kan ejendomsadministrationen spare på varmeregningen, idet den intelligente sensor kan indstilles til automatisk at skrue ned for varmen, når medarbejderne går hjem.

Rådet for bæredygtigt byggeri arbejder med en DGNB-certificering, der gives til fx kontorrum med fokus på godt indeklima og bæredygtighed. Arbejder I målrettet med indeklima og bæredygtighed, øger det jeres DGNB-score og I får dermed mulighed for en højere lejeindtægt. Flere og flere virksomheder vil nemlig gerne betale mere for certificerede lokaler.

Skab bedre komfort for dine hotelgæster

Komfort er en vigtig faktor for dine gæster, når de besøger dit hotel. Med et lille display på hvert hotelværelse kan de nemt skabe et optimalt indeklima ved at justere temperaturen i rummet. Displayet fortæller også, når det er tid til at lufte ud, så gæsterne altid har et komfortabelt indeklima.

Hoteladministrationen kan desuden spare penge ved at tilpasse forbruget til de timer/dage, hvor værelserne bliver brugt.

Optimér indeklimaet i din boligforening

Vi bruger i gennemsnit 13-16 timer i vores bolig hver dag (kilde: Bolius). En intelligent sensor holder øje med luftkvaliteten i boligen og giver beboeren besked, hvis det er tid til at lufte ud. På den måde undgår man svamp i boligen pga. for høj luftfugtighed.

Flere muligheder for at optimere med intelligente sensorer

Med wiceIoT’s intelligente sensorer kan du spare penge og ressourcer på rigtig mange områder i administrationen af boligforeningen, hotellet eller kontorbygningen. Det kan fx være:

9

Bliver rummet benyttet?

Udnyt rummene bedst muligt – få nemt overblik over, hvornår og hvordan rummene bruges, og hvordan I kan spare ressourcer ved at udnytte rummene optimalt.

9

Er vinduet lukket?

Spar penge ved at lade varme- og klimaanlæg slukke automatisk, når vinduerne åbnes.

9

Intelligent røgalarm

Optimér sikkerheden i din bygning med intelligente røgalarmer/røgmeldere, der giver besked, hvis batteriet skal skiftes, eller det er tid til at teste alarmen.

Få mere information om fordelene ved intelligente sensorer

wiceIoT er din professionelle samarbejdspartner, der giver jer de bedste intelligente løsninger til jeres behov. Kontakt mig og hør mere om, hvad jeg kan gøre for din boligforening, kontorbygning eller dit hotel.

5 + 3 =

wiceIoT

wiceIoT er din professionelle samarbejdspartner for intelligente løsninger. Jeg er din specialist inden for intelligente løsninger, og jeg rådgiver dig gerne om mulighederne.

Peter Florman

Indehaver

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.